Apple iPhone 8 | 64GB | Spacegrijs

349.99

bol.com BEbol.com BE Bestel nu bij bol.com BE
Artikelnummer: 600870662791 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Telly’s iPhone is een refurbished iPhone die voorzien is van 100% originele Apple onderdelen. Met een Refurbished iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs. Alle Refurbished iPhones zijn volledig getest door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider en worden geleverd met 2 jaar garantie. Je bent dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Een duurzame keuze dus!
Kenmerken Telly’s: Refurbished met 100% originele Apple onderdelen
Zo goed als nieuw
Altijd de laatste software
2 jaar garantie
Data kabel en CE gecertificeerde oplader worden meegeleverd in de doos
Refurbished Refurbished telefoons zijn gebruikte telefoons die getest zijn en waar nodig zijn opgeknapt. Een refurbished telefoon is niet te vergelijken met een tweedehands telefoon omdat een tweedehands telefoon niet gecontroleerd is en geen nieuwe onderdelen heeft gekregen. Alle Hideo iPhones zijn door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider gecontroleerd. Zo heb je gegarandeerd een refurbished iPhone van de hoogste kwaliteit.
Zo goed als nieuw De Refurbished iPhone is nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Alle Telly’s iPhones zijn professioneel gepolijst, geheel opgeknapt en waar nodig van nieuwe Apple onderdelen voorzien. Het toestel bevat geen tot zeer lichte gebruikerssporen en is in perfecte technische staat.
100% originele Apple onderdelen Tijdens het opschonen van de iPhone worden enkel originele Apple onderdelen gebruikt. De iPhone wordt gecontroleerd door een Apple Premium Service Provider om de hoge kwaliteit van de iPhone te waarborgen.
Altijd de laatste software Een Telly’s iPhone beschikt altijd over de laatste software versie. Zo hoef je de iPhone zelf niet meer te updaten naar het nieuwste besturingssysteem.
Leveringscondities De Telly’s iPhone wordt geleverd inclusief data kabel en CE gecertificeerde oplader.