Apple iPhone 8 64gb Gold A-grade gebruikt simlockvrij

299.99

bol.com BEbol.com BE Bestel nu bij bol.com BE
Artikelnummer: 602109322089 Categorie: Tag:

Beschrijving

Kwaliteit op gebruikte toestellen bij Phonefinity is vanzelfsprekend. Alle producten zijn zorgvuldig gecontroleerd en functioneren zonder enige beperking. Dit garanderen wij u met onze 3 maanden garantie.
Conditie en omvang van de levering
Vertrouwen is goed. Controle is beter. Wij garanderen dat al onze toestellen worden geleverd met de volgende eigenschappen:
Volledige functionaliteit
Simlockvrij
Oplaadkabel
Goed om te weten :
Alle accessoires die bij het product beschreven zijn, functioneren zonder enige beperking en hebben maximaal lichte gebruikssporen. Indien nodig vervangen we de oplaadkabel door een gelijkwaardig product van een andere leverancier.
Om hygiënische redenen zijn koptelefoons niet bijgeleverd.
Phonefinity Garantie :
Is er iets toch niet in orde? Geen paniek!
14 dagen herroepingsrecht
Gratis retourneren
Snelle en eenvoudige terugbetaling
Besturingssysteem: iOS 13
Geheugencapaciteit: 64 GB
Specificaties camera: 12 megapixel
Beeldschermdiagonaal (cm/inch): 11.94 cm / 4.7 inch
Processor: A11 Bionic-chip 64-bits + M11-bewegingscoprocessor
Maak kennis met de Apple iPhone 8: een fris design, innovatief met krachtige prestaties. De stof- en waterdichte behuizing is voorzien van een helder 4.7-inch-scherm, waardoor jouw foto’s video’s en games er levensecht uitzien. De glazen achterkant van de iPhone 8 maakt draadloos opladen mogelijk. Hierdoor kun je muziek luisteren en je smartphone tegelijkertijd van nieuwe energie voorzien.
Kracht komt van de A11 Bionic-processor die de zwaarste programma’s aan kan en energiezuinig is. De 12-megapixelcamera maakt de mooiste foto’s en met de 7-megapixel-frontcamera zijn ook je selfies van ongekende kwaliteit. Daarnaast is de iPhone 8 uitgerust met stereogeluid en diepere bas.