Beste scherm ooit

Inmiddels weten nu meer over het scherm! Het wordt waarschijnlijk het beste scherm ooit qua helderheid en kleuren. Op het moment gebruikt Apple LCD-schermen voor de iPhones, maar niet voor lang. Apple zou overstappen op OLED-schermen. Dat houdt in dat de kleuren meer eruit springen en het oplichten van het scherm zelf minder energie kost.

Daarnaast zou het nieuwe model een 4K resolutie, gebogen scherm hebben, net als de Samsung Galaxy S7 Edge.

Volgens de geruchten komen er drie verschillende versies van de iPhone 8, in plaats van de nu gebruikelijke twee versies. De telefoons gaan in lengte variëren van 4.7 inch tot 5.5 inch.

iPhone 8: Draadloos opladen

Volgens de laatste geruchten zou het mogelijk zijn om de iPhone 8 draadloos op te laden. Het draadloos opladen bestaat al langer bij andere telefoons en doordat de iPhone 8 ook waterdicht is leek het draadloos opladen een logische volgende stap.

iPhone 8: Geen home button meer

Volgens laatste geruchten zal de iPhone 8 geen fysieke homebutton meer hebben. Deze knop zal straks virtueel in het scherm verwerkt zijn waardoor het scherm groter kan worden. De randen boven en onder zijn nu nog duidelijk zichtbaar bij de oudere iPhone’s, maar zouden bij de iPhone 8 verdwijnen.

iPhone 8 release date

iPhone 8 release date

Net als voorgaande jaren zal Apple de nieuwste iPhone 8 en iPhone 8 Plus naar verwachting in september ’17 presenteren. Misschien wel op 8 september 2017?

Wel komt nog een gerucht bij dat in januari 2017, de iPhone officieel 10 jaar bestaat. De eerste iPhone werd in januari 2007 door toenmalig Apple-topman Steve Jobs gepresenteerd.