iPhone 8 Plus

iphone 8 plus

De nieuwe iPhone 8 Plus kopen: haal hem als eerste in huis!

✔ Gratis geleverd, morgen in huis ✔ Gratis binnen 30 dagen te retourneren ✔ 2 jaar garantie

Hou onze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws over de iPhone 8 Plus.

De nieuwe iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus komt met een gloednieuw glazen design. Hierin zit het sterkste glas in een smartphone zowel aan de voor -en aan de achterkant. Het toestel kan dus tegen een flinke stoot. De band is van hoogwaardig aluminium en is uitgebreid getest door Apple.

Display

De iPhone 8 Plus komt met een 5,5 inch retina HD scherm. Het scherm is voorzien van TrueTone waardoor u scherp en prachtig beeld krijgt door de brede kleurweergave en 3D Touch, ideaal voor het bekijken van mooie foto’s en video’s. De TrueTone technologie stemt namelijk de witbalans automatisch af op het omgevingslicht. Daarnaast is het scherm vanuit bijna elke hoek perfect zichtbaar door de dual-domain-pixel.

Camera

De iPhone 8 Plus bevat een dubbele geavanceerde 12 megapixel camera met een nog grotere en snellere sensor, een nieuw kleurenfilter, verbeterde pixeltechnologie en optische beeldstabilisatie voor het maken van uw perfecte foto of video. Portretmodus op iPhone 8 Plus is verder verbeterd. Hiermee creëert u een nog scherpere voorgrond en een mooi onscherpe achtergrond. De twee camera’s en de nieuwe technologie voor gezichtswaarneming zorgen in Portretmodus voor fraaie fotostudio-effecten. Met de groothoek- en telelenscamera’s op iPhone 8 Plus kunt u gebruikmaken van optische zoom, tot 10x digitale zoom voor foto’s en tot 6x digitale zoom voor video’s.

Waterdicht

De nieuwe iPhone 8 Plus is nu volledig water en stofbestendig. U kunt er dus nu eindelijk mee zwemmen!

Draadloos opladen

Dankzij de glazen achterkant kunt u nu de iPhone 8 ook gemakkelijk opladen. Hiermee is de nieuwe telefoon van Apple helemaal klaar voor de draadloze toekomst. U heeft helemaal geen kabels meer nodig. Met de draadloze oplaadmatten in hotels, cafe’s en luchthavens over de hele wereld kunt u waar en wanneer uw iPhone opladen.

Snel

De chip in de iPhone 8 is de slimste en krachtige chip in een smartphone. De vier kernen zijn tot 70% sneller dan de processor in de iPhone 7. Deze slimme chip zorgt er ook voor dat u bij zware taken een boost krijgt en bij minder zware taken op de telefoon de batterij veel langer mee gaat.

Augmented reality

Op de iPhone 8 kunt u kennis maken met waanzinnige AR‑games en ‑apps op het grootste augmented reality-platform ter wereld. De A11 Bionic-chip is de motor achter spectaculaire augmented reality-apps en ‑games die je met andere ogen naar de wereld laten kijken. De nieuwe, door Apple ontworpen GPU met drie cores is tot 30 procent sneller dan de A10 Fusion‑chip.

Andere modellen

Vindt u de nieuwe iPhone te duur of wilt u niet langer wachten? Bekijk dan andere iPhone modellen die in prijs zijn verlaagd!

– Nergens anders goedkoper!
– Gratis binnen 30 dagen te retourneren
– Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd. Zelfs op zondag.
– 2 jaar garantie